Najdete nas v Poslovni coni A v Šenčurju. V specializirani trgovini najdete na enem mestu vse, kar potrebujete za objektno higieno. Polek kakovostnih izdelkov pa prejmete tudi strokovne nasvete, ki rešijo “skoraj” vsak problem.

PROSEN COM, čiščenje in trgovina d.o.o.
Poslovna cona A 47, 4208 Šenčur

  • Tajništvo:
    + 386 4 25 71 428
  • Prodaja:
    + 386 4 25 77 333 – trgovina
    + 386 40 463 496 – Nena
    + 386 40 613 339 – Vanda

PREDSTAVITEV PODJETJA

Smo podjetje, ustanovljeno leta 1982 kot Čiščenje stekla in talnih oblog Jože Prosen s.p.. Podjetje se je postopoma razvijalo tehnološko, kadrovsko in marketinško. Leta 2000 smo ustanovili podjetje PROSEN COM D.O.O., čiščenje in trgovina, Poslovna cona A 47, Šenčur. Danes smo eno večjih in tržno uveljavljenih podjetij te stroke v Sloveniji.

Tehnologija dela temelji na lastnem znanju in izkušnjah več kot tridesetletnega dela, ter po programu, navodilih in priporočilih švicarskega podjetja THEDRA AG ter nemških podjetij DR. SCHNELL in FALA, ki so nam glede na naše strokovno znanje zaupala ekskluzivni uvoz čistil, negovalnih sredstev in čistilne opreme za Slovenijo. Vsa čistila, ki jih uporabljamo, so okolju prijazna, biološko razgradljiva, s certifikatom CENTRA ZA SVETOVNO NARAVOVARSTVENO ZAŠČITO IZ BASLA – CH, s CERTIFIKATOM KAKOVOSTI ISO 9001:2000 ali CERTIFIKATOM RAVNANJA Z OKOLJEM ISO 14001:2004. Program vsebuje tudi izdelke, ki potrjeno ustrezajo HACCP sistemu ali vsebujejo znak EKOLOŠKE MARJETICE. Tudi naše podjetje je v mesecu avgustu 2015 pridobilo certifikat ISO 9001 in ISO 14001.

Razpolagamo z zadostnim številom strokovno usposobljenega kadra, ki je kos tudi najzahtevnejšim nalogam na področju čiščenja, z zmogljivo strojno opremo nivoja najboljših ponudnikov v tej stroki (THEDRA AG, DR. SCHNELL, FALA, IPC GANSOW, FALPI Italija, AKEMI Nemčija, WIRBELL, SANTOEMMA) ter lastnim voznim parkom, ki omogoča visoko stopnjo mobilnosti in najkrajše odzivne čase.

Ves čas pozorno spremljamo svetovni tehnološki razvoj na področju čiščenje in vzdrževanja objektov, novitete pa stalno uvajamo v svoj delovni proces. Vsa leta je v ospredju strokovno, ekonomično in za uporabnike ter okolico nenevarno čiščenje tako, da ohranjamo vrednost materialov, objektov in opreme.

Smo predstavnik podjetja AKEMI GmbH (kemična sredstva za čiščenje, nego in zaščito kamna)  za Slovenijo in vrsto let  uspešno izvajamo čiščenje, nego in zaščito kamnitih površin. Kamnite površine tudi obnavljamo s specialno in  kakovostno strojno opremo in orodji.

Vodilo pri delu je visoka kakovost, ki se dosega z naštetimi dejstvi, stalna angažiranost zaposlenih, zanesljivost, odzivnost ter graditev trdnega zaupanja pri poslovnih partnerjih.