Naša prvotna dejavnost je bila čiščenje stekla ter obnova talnih oblog. Skozi razvoj smo svojo osnovno dejavnost nadgradili z inovativnimi sistemi čiščenja.

Čiščenje oken in fasad z IONIC Reach&Wash System, ki ga sestavljajo filtrirni sistem za proizvajanje 100%  čiste mehke vode, teleskopske cevi, vodniki mehke vode in ustrezne krtače ima poleg visoke stopnje varnosti še eno bistveno prednost. Je ekološko popolnoma neoporečno in ne obremenjuje okolice, ker ni uporabe kemikalij, pri tem pa je cena do polovico nižja kot pri klasičnem čiščenju na višini.

Skrivnost čiščenja ChemDry je v mikroskopsko majhnih ogljikovih mehurčkih naše čistilne raztopine. Karbonatna čistilna raztopina prodre globoko v tekstilno talno oblogo in dvigne delce umazanije na površje, kjer jih dokončno odstranimo.  Ker ogljikovi mehurčki opravijo večino dela, pri sistemu ChemDry ne potrebujemo čistilnih sredstev ali šamponov, ki se uporabljajo pri določenih drugih metodah čiščenja. Ostanki čistilnih sredstev v tekstilnih talnih oblogah namreč privlačijo umazanijo kot magnet – zato se vaše obloge še hitreje ponovno umažejo. Sistem ChemDry ne vsebuje šamponov, detergentov ali drugih kemičnih sestavin.

Chem-Dry je revolucionaren sistem čiščenja, ki vaše tekstilne talne obloge globinsko očisti. Te so bleščeče čiste in suhe že v 1-2 urah.