0
Kosarica mobilno
× DOMOV STORITVE REFERENCE O NAS BLOG KONTAKT SPLETNA TRGOVINA
Domov > Blog > NOMINACIJA ZA PODJETNIKA LETA
NOMINACIJA ZA PODJETNIKA LETA
13.11.2021


JOŽEF PROSEN
PROSEN COM, d. o. o., ŠenčurJožef Prosen se je s čiščenjem poslovnih prostorov začel ukvarjati že leta 1982 kot samostojni podjetnik. Njegove storitve so bile sprva omejene le na čiščenje stekel in talnih oblog v poslovnih objektih. Leta 2000 je Prosen ustanovil podjetje Prosen COM, d. o. o., ki je danes eno največjih čistilnih podjetij v Sloveniji, njihove storitve pa zelo cenijo tudi v tujini.
Poleg dolgoletnih izkušenj na področju generalnega in dnevnega čiščenja imajo v podjetju Prosen COM tudi bogate izkušnje in znanje s področja obnove in zaščite kamnitih površin. Izkušnje, znanje in kakovostna tehnologija jim omogočajo čiščenje, impregnacijo, obdelavo in restavriranje vseh kamnitih površin. Kot pravijo, lahko na novo položen kamen spolirajo do visokega sijaja in ga zaščitijo pred napadi umazanije, star, obrabljen kamen pa popolnoma obnovijo, očistijo, zaščitijo in mu vrnejo prvotni videz.
Stare ali nove kamnite površine strokovno očistijo s čistili priznanih blagovnih znamk, ki jih tudi sami uvažajo, in z najnovejšo tehnologijo. Razvoj te spremljajo namreč nadvse dosledno, saj se zavedajo, da le tako lahko dosegajo najboljše rezultate, hkrati pa poskrbijo tudi za okolje in trajnost poslovanja.
S spletno trgovino in fizično trgovino v poslovni stavbi podjetja v Poslovni coni Šenčur pri Kranju so poskrbeli, da so strankam profesionalni izdelki na voljo tudi za vsakdanjo rabo. Poleg kakovostnih čistil, pripomočkov za čiščenje, zaščitne opreme, strojev in drugih izdelkov pa stranke tam dobijo še kakovostne strokovne nasvete za čiščenje.


Pogosta vprašanja
Čistimo na območju cele Slovenije in tudi v tujini. Generalna čiščenja opravljamo tudi na Dunaju, v Celovcu in Zagrebu. Kamnite površine obnavljamo po celem svetu, od Singapurja, Cadiza do Miamija.

Da, sedežne garniture čistimo z ekstrakcijo s profesionalnimi čistili znamk Santoemma in Atramex.

Za odstranitev voskov svetujemo Akemi Wax Stripper. Madež se lažje odstrani, če je še svež.

Za odstranitev oljnih madežev s kamna svetujemo uporabo Akemi Oil Paste. Madež se lažje odstrani, če je še svež.

Betonski tlakovci se lepo očistijo z visokotlačnim čistilcem in primernim čistilom.

Za čiščenje katrana so primerni izdelki proizvajalca AKEMI. Dobite jih v naši trgovini.

Ostanke lahko lepo očistite s čistilom AKEMI Anti Green Power.

Zastopamo blagovne znamke
AKEMI
DR. SCHNELL
ATRAMEX-THEDRA
FALA (P-line)
IPC
WIRBEL
SANTOEMMA
FALPI
UNGER
TTS
KGS
3M
LANTANIA
© 2019 Prosen com d.o.o. Vse pravice pridržane. bplanet.si