0
Kosarica mobilno
× DOMOV STORITVE REFERENCE O NAS BLOG KONTAKT SPLETNA TRGOVINA
Domov > Blog > Stroji za dezinfekcijsko čiščenje
Stroji za dezinfekcijsko čiščenje
10.02.2021

Preverjena učinkovitost! Z uporabo kemikalij z baktericidno in virucidno efektivnostjo lahko dosežemo do 99,9 % dezinfekcijsko uspešnost.Sistem za dezinfekcijsko čiščenje primarno omogoča enostavno in hitro čiščenje sanitarij. Čistilo poškropimo po vseh vodoodpornih površinah (keramične stene, tla, pipe, umivalniki, pisoarji, školjke itd.) in ga pustimo delovati. Čistilo (Sani-Foam, Sani Clean) je certificirano in dokazano uniči 99,9 % bakterij po 5 minutah delovanja, avtomatsko doziranje pa zagotavlja nizko porabo. Čistilo po delovanju speremo s čisto vodo in posesamo. Vse z enim strojem!


Zaradi izboljšanja virucidne učinkovitosti je Santoemma dodatno razvila 3 različne sisteme dezinficiranja, da bi zagotovila idealno rešitev za vsako situacijo.


1. Nebulizacija
(fino razprševanje pod visokim pritiskom) pri 100 mikronih: Omogoča hitro dezinficiranje večjih površin s pršenjem fino razpršene dezinfekcijske raztopine.


2. T
urbo nebulizacija pri 50 mikronih: Razkuževalni curek je mogoče usmeriti neposredno na površine, ki jih je potrebno obdelati, med drugim dezinfekcijski curek doseže vse točke v radiusu 4m od operaterja, s čimer lahko hitro in enakomerno razkužimo manjše prostore.

3. Suha megla pri 7 mikronih: Površine je mogoče dezinficirati, ne da bi jih zmočili, z uporabo posebne ročne pištole ali posebne naprave, ki omogočata enakomerno porazdeljevanje suhe megle v prostorih.


Pri uporabi teh sistemov se uporabljajo posebne kemikalije, ki vsebujejo učinkovine z dokazano baktericidno in virucidno učinkovitostjo.
POWERTEC 30 FOAMTEC 30 EVELINEPogosta vprašanja
Čistimo na območju cele Slovenije in tudi v tujini. Generalna čiščenja opravljamo tudi na Dunaju, v Celovcu in Zagrebu. Kamnite površine obnavljamo po celem svetu, od Singapurja, Cadiza do Miamija.

Da, sedežne garniture čistimo z ekstrakcijo s profesionalnimi čistili znamk Santoemma in Atramex.

Za odstranitev voskov svetujemo Akemi Wax Stripper. Madež se lažje odstrani, če je še svež.

Za odstranitev oljnih madežev s kamna svetujemo uporabo Akemi Oil Paste. Madež se lažje odstrani, če je še svež.

Betonski tlakovci se lepo očistijo z visokotlačnim čistilcem in primernim čistilom.

Za čiščenje katrana so primerni izdelki proizvajalca AKEMI. Dobite jih v naši trgovini.

Ostanke lahko lepo očistite s čistilom AKEMI Anti Green Power.

Zastopamo blagovne znamke
AKEMI
DR. SCHNELL
ATRAMEX-THEDRA
FALA (P-line)
IPC
WIRBEL
SANTOEMMA
FALPI
UNGER
TTS
KGS
3M
LANTANIA
© 2019 Prosen com d.o.o. Vse pravice pridržane. bplanet.si